United24: в Ірпені відновили багатоповерхівку, зруйновану РФ на початку повномасштабної війни

United24: в Ірпені відновили багатоповерхівку, зруйновану РФ на початку повномасштабної війни Відео 10.07.2024 15:04 Укрінформ В Ірпені Київської області завдяки фандрейзинговій платформі United24 відновлена та введена в експлуатацію житлова багатоповерхівка на вулиці Давидчука, 42, зруйнована російськими військами на початку повномасштабного вторгнення.

Про це очільник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Голова ОВА нагадав, що деякі квартири цієї багатоповерхівки були зруйновані загарбниками вщент. Сьогодні будинок як новий.

"Обсяг робіт колосальний – відновлено дах, перекриття, стіни, фасад, замінено усі пошкоджені вікна, двері, балкони. Відремонтовані підʼїзди, пошкоджені квартири, облаштоване водо- та газопостачання, біля будинку є зони відпочинку, дитячі майданчики. Люди потроху обживаються у відремонтованих оселях, а на майданчику лунає дитячий сміх", – зауважив Кравченко.

За його даними, до збору коштів на відбудову цього будинку долучився амбасадор United24 – відомий французький режисер Мішель Азанавічус.

Загалом коштом цієї платформи у Київській області планується відбудувати 18 багатоквартирних будинків. До повномасштабного вторгнення РФ у них мешкали понад 4 тисячі людей.

"Вже незабаром введемо в експлуатацію ще низку будинків. Незалежний технанляд за відбудовою здійснює ПРООН", – додав Кравченко.

Як повідомляв Укрінформ, у Бучанському районі Київської області відновили зруйнований росіянами багатоквартирний будинок.

Фото ілюстративне

Ірпінь Київщина Відбудова United24 Відновлення України

Источник: www.ukrinform.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *