У селищі Коротич на Харківщині завершують будівництво укриття для школи

У селищі Коротич на Харківщині завершують будівництво укриття для школи 17.08.2024 17:03 Укрінформ У селищі Коротич на Харківщині завершується будівництво нового безпечного укриття для закладу освіти.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграмі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов та опублікував відповідне відео з місця.

«У селищі Коротич Пісочинської громади завершується будівництво нового безпечного укриття для закладу освіти. Готовність об'єкта вже близько 80%», – написав очільник області.

Він пояснив, що це укриття не лише захистить від ворожих ракет, а й від радіаційної небезпеки, зможе вмістити до 600 осіб і створить безпечні умови для понад 260 учнів.

За словами Синєгубова, ця споруда включатиме дев’ять класних кімнат, актову залу, санітарні приміщення, медичний пункт та їдальню. Все це оснащено автономними джерелами живлення та відповідає всім сучасним вимогам.

Наразі тривають роботи з оздоблення та благоустрою території.

Як повідомлялося, Харківщина перебуває під обстрілами російських військ, майже щодня ворог тероризує цивільних жителів, руйнує будинки та інфраструктурні об’єкти.

Школа Харківщина Укриття Війна з Росією

Источник: www.ukrinform.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *